Шкільне харчування – смак та якість!

Організація харчування
Завершилось підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання у сфері організації роботи та підвищення кваліфікації кадрів для шкільного харчування.
 Учасники заходу в рамках реалізації проєкту «Реформа шкільного харчування» обмінювалися досвідом, вивчали нові технології та способи приготування смачних та збалансованих страв. Експерти обговорювали сучасні тенденції в галузі харчування, використання біодоступних продуктів та екологічно чистих інгредієнтів. Вони надавали рекомендації щодо збалансованого харчування та правильного поєднання продуктів для забезпечення належного харчування учнів.
До заходу долучилися три заклади професійної освіти Чернівецької області: Глибоцький професійний ліцей, Вище професійне училище № 8 м. Чернівці та Чернівецьке вище комерційне училище Державного торговельного Інституту. Учасники обговорювали методи підвищення зацікавленості учнів у здоровому способі життя через їжу та демонстрували як класичні, так і творчі рецепти страв, які можуть бути легко впроваджені в меню шкільних їдалень.