Буковинські заклади освіти – учасники благодійного проєкту «Квіти для школи»

Загально-середня Новини
👉У листопаді в Україні стартував благодійний освітній проєкт Flowers4School – «Квіти для школи». Заклади освіти за заявками отримали цибулини тюльпанів, крокусів, гіацинтів і нарцисів, які учні разом з учителями й батьками висадили біля шкіл, а вже навесні спостерігатимуть їхнє цвітіння. Проєкт має на меті позитивно вплинути на моральний стан дітей та є символом незламності нашої нації. Ця ініціатива виробників квіткової індустрії України та Нідерландів взяла свій старт саме на Буковині, але дуже швидко досягла всеукраїнського масштабу.
22 грудня організатори Flowers4School провели звітну пресконференцію, де розповіли про свої здобутки та плани на майбутнє. За два місяці в проєкті взяли участь 10 082 школи України. З них 258 – це ЗЗСО Чернівецької області. Серед учасників також є й заклади освіти з деокупованих територій.
🙍‍♀️Оксана Сакрієр, директорка Департаменту освіти і науки та Ірина Ткачук, начальниця управління освіти Чернівецької міської ради подякували організаторам за благодійну ініціативу, а директорам закладів освіти за підтримку проєкту у непростий для країни час.
Під час події відбулося підписання меморандуму про подальшу співпрацю ТОВ «Квіти для школи» та Чернівецької обласної ради. У планах організаторів – запуск онлайн-платформи для збору донатів: усі охочі зможуть пожертвувати кошти на закупівлю саджанців і цибулин для шкіл.
🌿У ході реалізації Flowers4School стало очевидним: озеленення – це те, що допомагає вірити в майбутнє, тому проєкт триватиме і набиратиме обертів заради всіх українських дітей.
🌳Продовжуємо вирощувати Буковинські Сади Перемоги! Віримо в ЗСУ!