Четвертий регіональний форум «Реформа системи шкільного харчування» (Львів)
13 листопада
Перша панель
- Як забезпечити ефективний контроль харчування у школах (Анатолій Вовнюк)
- “Практичний кейс безпекових норм НАССР“ (Орест Степаняк)
- Меню та технологічна документація (Тетяна Скапа)
- Реформування організації харчування в закладах освіти міста Києва. Шлях до мети (Олена Фіданян)
- Нове шкільне меню (Євген Клопотенко)
Друга панель
- Змінюємо підхід до організації закупівель продуктів і послуг харчування (Леся Марталішвілі)
- Публічні закупівлі в сфері організації харчування в закладах освіти. Зразки документів для здійснення закупівель. (Олександра Білянський)
- Prozorro Market в закупівлях продуктів харчування (Едем Адаманов)
- Як вчитися на чужих помилках (Василь Задворний)
- Без дискримінації та змов. Добросовісна конкуренція у сфері шкільного харчування (Ольга Нечитайло)
- Проєктний підхід при модернізації шкільних їдалень (харчоблоків) (Надія Бондарчук)
12 листопада
Перша панель
- Нове шкільне меню (Євген Клопотенко)
- Меню та технологічна документація (Тетяна Скапа)
- Як забезпечити ефективний контроль харчування у школах (Владислава Магалецька)
- “Практичний кейс безпекових норм НАССР“ (Орест Степаняк)
- Реформування організації харчування в закладах освіти міста Києва. Шлях до мети (Олена Фіданян)
Друга панель
- Змінюємо підхід до організації закупівель продуктів і послуг харчування (Леся Марталішвілі)
- Публічні закупівлі в сфері організації харчування в закладах освіти. Зразки документів для здійснення закупівель. (Олександра Білянський)
- Prozorro Market в закупівлях продуктів харчування (Едем Адаманов)
- Як вчитися на чужих помилках (Василь Задворний)
- Без дискримінації та змов. Добросовісна конкуренція у сфері шкільного харчування (Ольга Піщанська)
- Проєктний підхід при модернізації шкільних їдалень (харчоблоків) (Надія Бондарчук)
Третя панель
Дослідження
- Всеукраїнське дослідження «Знання, ставлення та практика щодо здорового харчування та реформи шкільного харчування серед дітей, батьків, управлінців та працівників закладів освіти»
- Знання, ставлення та практика управлінців щодо реформи шкільного харчування (Валентина Полторак)
- Директори, вчителі та кухарі про здорове харчування та зміни у школах (Ірина Скорбун)
- Поведінкове дослідження із харчових звичок дітей шкільного віку (Анна Суходольська)
- Реформа шкільного харчування: передумови, актуальність, необхідність змін та кінцева мета (Віктор Ляшко)
- Як забезпечити ефективний контроль харчування у школах (Владислава Магалецька)
- “Практичний кейс безпекових норм НАССР” (Орест Степаняк)
- Меню та технологічна документація (Тетяна Скапа)
- Нове шкільне меню (Євген Клопотенко)
- Змінюємо підхід до організації закупівель продуктів і послуг харчування.
- Публічні закупівлі в сфері організації харчування в закладах освіти. Розробка зразків документів для здійснення закупівель. (Новікова Ірина)
- Prozorro Market в закупівлях продуктів харчування ЦЗО ДУ “ПРОФЕСІЙНІ ЗАКУПІВЛІ” (Едем Адаманов)
- Як вчитися на чужих помилках (Василь Задворний)
- Без дискримінації та змов. Добросовісна конкуренція у сфері шкільного харчування (Ольга Піщанська)
- Харчові блоки в закладах освіти (Іван Лукеря)