Посвята в слухачі БМАНУМ – 2021

Новини

12 жовтня відбулися урочистості з нагоди посвяти в слухачі Буковинської Малої академії наук учнівської молоді. Традиційно наші урочистості відбуваються у величній Мармуровій залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, але вже другий рік поспіль в зв’язку з карантинними обмеженнями посвята проводиться в онлайн режимі.

Відкрив урочистості Петро Фочук, президент Буковинської Малої академії наук учнівської молоді, професор, доктор хімічних наук.

З вітальними словами до слухачів Буковинської Малої академії наук звернулася Оксана Гринюк, заступник директора Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації – начальник управління освіти та цифрової трансформації. Оксана Іванівна відзначила високу результативність БМАНУМ на всеукраїнських конкурсах, зацікавленість учнівської молоді до навчання у Буковинській Малій академії та привітала слухачів і науково- педагогічних працівників з новим навчальним роком. роком. Марія Тріска, директор БМАНУМ, звернулася до нових МАНівців з напутніми словами, побажала всім міцного здоров’я, впевненості у власних силах та відверте прагнення до нових знань.

Призерів ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких проєктів 2020-2021 навчального року нагородили медалями та дипломами Національного центру «Мала академія наук України».