Визначено найкращих вчителів предмету «Захист України»

Виховна робота Національно-патріотичне виховання Новини Новини
Сьогодні у приміщені у приміщенні Чернівецького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки відбулась церемонія нагородження переможців та лауреатів обласного огляду-конкурсу щодо визначення кращих вчителів предмета «Захист України», приурочена Дню захисників та захисниць України.
«На таких конкурсах ми маємо змогу познайомитись з кращими нашими педагогами, які вкладають частинку душі в своїх учнів, розуміючи, що саме це зерно, яке буде закладено наразі, в майбутньому дасть яскраві плоди мужності, відваги, відданості на благо країні, яка є нашою спільною домівкою» – – зазначила Оксана Гринюк, заступник директора Департаменту – начальник управління освіти та цифрової трансформації.
Конкурс організовано Чернівецьким обласним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки у співпраці з Департаментом та Інститутом післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області.
Найкращим вчителем предмету “Захист України” визначено Сергія Усатюка, педагога Сторожинецької гімназії;
ІІ місце – Василь Романюк, вчитель ОЗ «Михалківський ліцей» Сокирянської міської ради,
ІІІ місце – Андрій Хабюк, вчитель Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст. Чернівецької міської ради,
ІV місце – Дмитро Жебчук, вчитель Долішньошепітського ЗЗСО І-ІІІ ст. Берегометської територіальної громади
Разом з тим, подяками Українського державного центру національно-патріотичного виховання та Департаменту освіти і науки ОДА нагороджені військові за сприяння у розвитку військово-патріотичного виховання та проведення Всеукраїнської гри «Сокіл» («Джура»).