Юних науковців нагородили подяками Чернівецької обласної державної адміністрації

Новини

Сьогодні юним науковцям та їх наставникам, які у травні 2021 року здобули 20 нагород у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту наукових робіт вручили подяки від голови Чернівецької обласної державної адміністрації Сергія Осачука та сертифікати на отримання грошової винагороди.
З вітальними словами та щирими побажаннями до талановитої молоді звернулись заступниця голови Чернівецької обласної адміністрації Ірина Юліанівну Ісопенко, яка зауважила, що спільнота Буковинської Малої академії наук поповнюється розумними, активними, цілеспрямованими, творчими, небайдужими особистостями. За кожною перемогою стоїть натхненна праця та переконання, що наука – це цікаво і захопливо.
«Світ розвивають дві речі: велика любов до того, що робиш, та ідеї, які продукуєш. Упевнена, за Малою академією наук – майбутнє. Це те, що мотивує і дає наснагу розвиватися далі, знаходити себе у сучасному світі, готуватись до майбутньої професії», – привітала директорка Департаменту освіти і науки Людвига Павлівна Цуркан
Неймовірно теплу та щиру атмосферу доповнили виступи переможців та їх мудрих наставників, які побажали впевнено рухатись вперед і вагомими результатами наповнюємо науковий доробок Буковини.